Recept portobello met Camembert en “armeluispesto”

Het leukste voor een webmaster is een leuk commentaar op je website of een lezer die je spontaan een lekker recept stuurt. Dat Laatste deed Niels. Hij stuurde het recept in voor  portobello met vulling van camembert en “armeluispesto”. Niels, super bedankt voor je heerlijke recept.

Hoi,

Hierbij nog een recept! portobello met vulling van camembert en “armeluispesto”.

Gevulde portobello met camembert en armeluispesto

Gevulde portobello met camembert en armeluispesto

Benodigd voor portobello met camembert en armeluispesto

  • 6 portobellos
  • 2 grote tenen knoflook
  • 25gr basilicum blad
  • 4 eetl. extra vergine olijfolie
  • 75gr witbroodkruim
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 vleestomaat
  • 200gr camembert
  • olie om te bestrijken

Bereiding portobello met vulling van camembert en “armeluispesto”

1. draai de knoflook met de basilicum en een scheutje olie in de keukenmachine tot een glad mengsel. Voeg de rest van de olie, 50 gr broodkruim, zout en peper toe en laat nog eens kort draaien.

2. draai de stelen van de portobello en gooi ze weg. Snijd de tomaat in 6 plakken. Leg in elke portobello een plak en bestrooi met zout en peper. Verdeel het mengsel van basilicum en broodkruim over de portobello en bestrooi ze met de resterende 15 gr broodkruim. Camembert in plakjes snijden en bovenop leggen.

3. rooster de portobello’s 8 tot 10 min boven direct halfhoog vuur tot ze gaar zijn (punt van het mes in prikken)

4. evt. serveren met rucola en Parmezaanse kaas salade

(ps er mogen nog pijnboompitten door de pesto heen als men dat lekker vindt!)

Vriendelijke groet,

Niels M.

Als er nog meer lezers zijn met een lekker recept: Plaats je recept in een commentbox (onder ieder recept te vinden) of stuur een mail naar webmaster@gevuldeportobello.nl

Met z’n allen maken we er gewoon een super handige website van met heel veel recepten voor gevulde portobello’s.

 

Latest Comments

  1. JS 23/12/2013

Leave a Reply